SONGWRITING BASIC

Beginnerscursus ✭✩✩

Songwriting Basic (online)

Dé basis voor jouw songwriting!

Deze online basisworkshop Songwriting is een compacte workshop (3 avonden) voor beginnende liedjesschrijvers. Je krijgt een kijkje in de keuken van beroemde songwriters, je ontdekt waarom bepaalde songs je recht in het hart raken of moeilijk uit je hoofd gaan, en vindt uit waar je inspiratie vandaan haalt. In de besloten Facebook-groep krijg je gedurende drie weken extra tips, kun je vragen stellen en ideeën uitwisselen.

• 3 avonden
  • Voor beginnende songwriters
  • Engels- en Nederlandstalig
  • Aandacht voor muziek en tekst
  • Uiteenlopende stijlen
  • Toegang besloten Facebook-groep
  • Certificaat na afloop

Wanneer: najaar 2021
Kosten: € 179 (volwassenen) € 149 (tot 21 jaar)
€ 30 EARLY BIRD-voordeel! € 149 (volwassenen) € 119 (tot 21 jaar)
Hoe: via Zoom
Voor wie: Iedereen van 16 – 66 jaar

Inschrijving voor deze cursus is gesloten. Op de hoogte blijven van komende cursussen en clinics? Meld je dan aan voor de Songwriterschool Updates en krijg het e-book The Songwriter Code gratis!

Voorwaarden

Songwriterschool gaat zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier hoe we je gegevens gebruiken en beschermen. Door je aan te melden ga je hiermee akkoord.