Songwriterschool

Geef eindeloze inspiratie

Doe de Starterscursus Songwriting cadeau

 

Bestel de online kortingvoucher met persoonlijke wens

starterscursus cadeau

Alle basisvaardigheden voor songwriting in één compleet lespakket

Uniek en origineel cadeau

Heb je een familielid, vriend(in) of collega die liedjes wil leren schrijven? Dan is de online Starterscursus van de Songwriterschool een uniek en origineel cadeau met blijvende waarde. Alle basisvaardigheden voor songwriting in één compleet lespakket. Voor maar € 79 geef je eindeloze inspiratie!

  • 12 online videolessen
  • Oefeningen en opdrachten
  • Gratis live online meet-ups
  • Lees- en luistertips
  • Uitgebreide Spotify-playlist
  • Leren in je eigen tijd en tempo

Hoe werkt het?

Jij bestelt een persoonlijke voucher op naam van de gelukkige. Daarop staat een unieke code waarmee de ontvanger toegang krijgt tot het Academy-deel van de Songwriterschool-website. Als de voucher is betaald, zorgt de code ervoor dat de ontvanger 100% korting krijgt op het cursusgeld en dus meteen kan beginnen.

Maak het persoonlijk

Op de voucher is ruimte voor een korte wens of kreet. De naam van de gever(s) staat ook op de voucher, die je als pdf krijgt toegestuurd. Je kunt die dus naar wens printen en persoonlijk aanbieden, of via de mail naar de begunstigde sturen.

Een jaar geldig

De toegang tot de Starterscursus is een heel jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Deelnemers hebben daardoor ruim de tijd om de cursus in hun eigen tempo te volgen. En verlenging is altijd mogelijk.

Meet-ups

Deelname aan de Starterscursus geeft ook nog eens de mogelijkheid om gratis mee te doen aan de periodieke online meet-ups, waar we alle mogelijke vragen beantwoorden en cursisten in contact komen met andere cursisten om ervaringen uit te wisselen.

“Ik dacht dat ik al aardig schreef, intuïtief. Maar ik zie dat ik aan het begin sta en het nog veel krachtiger kan doen.”

Judith Komen

zangeres, zangdocente

“De cursus is erg duidelijk en zit technisch fijn in elkaar, zodat je meteen de video’s kan bekijken en playlists luisteren.”

Nadja Filtzer

zangeres, actrice, songwriter

“Ik word hier erg enthousiast van. De ideale leraar wat mij betreft.”

Arjan Terpstra (Ranya)

singer, songwriter

Bestel nu de Starterscursus Songwriting als geschenk!

13 + 12 =