OVER SONGWRITERSCHOOL

Over de Songwriterschool

Songwriterschool is voor iedereen die begint of wil doorgroeien met liedjes schrijven. Daarom zijn de (online) cursussen en clinics afgestemd op jouw eigen niveau. In de cursussen leer je de basics van songwriting of ga je een stap verder om je skills op een hoger niveau te tillen. Maar wat ook kan: je richt je in een clinic heel specifiek op een bepaald onderdeel, zoals tekst of harmonie, je krijgt gastles van een bekende songwriter of je gaat tijdens een camp samen aan het werk als co-writers.

Songwriterschool is in 2017 opgezet door singer-songwriter Peter van Vleuten. Hij deelt zijn ervaring als liedjesmaker en vertelt je wat hij door de jaren heen leerde van andere songwriters in Nederland, in Nashville en aan Berklee College of Music in Boston.

“De belangrijkste les die ik in Amerika heb geleerd, is dat je kennis en skills moet doorgeven. Als je aan én van elkaar leert, wordt iedereen beter. Dat is voor mij de essentie van de Songwriterschool.”

De Songwriterschool is gevestigd in kunstenaarsdorp Bergen (NH). De cursussen, clinics en camps vinden plaats op locatie en online.

Contactgegevens

Songwriterschool
Zijl 53
1862 HM Bergen NH
www.songwriterschool.nl
info@songwriterschool.nl
06 – 51161323
KvK 37086623

Peter van Vleuten

“Als je aan én van elkaar leert, wordt iedereen beter.
Dat is voor mij de essentie van de Songwriterschool.”

Schrijven Magazine, mei 2022

Noordhollands Dagblad, 25 augustus 2020

Songwriterschool is partner van

music motion

Meld je aan voor de Updates en ontvang GRATIS

het e-book The Songwriter Code!

Meld je NU aan voor de updates van Songwriterschool en ontvang het e-book The Songwriter Code helemaal GRATIS! Tien ‘beroepsgeheimen’ van songwriters waar je meteen wat aan hebt! En voortaan krijg je als eerste het nieuws, de aankondigingen en Early Bird-aanbiedingen in je mailbox. Vul je naam en e-mailadres hier onder in en The Songwriter Code komt jouw kant op!

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram