fbpx

OVER SONGWRITERSCHOOL

Over de Songwriterschool

Songwriterschool is voor iedereen die begint of wil doorgroeien met liedjes schrijven. Daarom zijn de (online) cursussen en clinics afgestemd op jouw eigen niveau. Je leert de basics van songwriting of gaat een stap verder om je skills op een hoger niveau te tillen. Maar wat ook kan: je richt je heel specifiek op een bepaald onderdeel, zoals tekst of melodie, je krijgt gastles van een bekende songwriter of je gaat samen aan het werk als co-writers.

Songwriterschool is in 2017 opgezet door singer-songwriter Peter van Vleuten. Hij deelt zijn ervaring als liedjesmaker en vertelt je wat hij door de jaren heen leerde van andere songwriters in Nederland, in Nashville en aan Berklee College of Music in Boston.

“De belangrijkste les die ik in Amerika heb geleerd, is dat je kennis en skills moet doorgeven. Als je aan én van elkaar leert, wordt iedereen beter. Dat is voor mij de essentie van de Songwriterschool.”

De Songwriterschool is gevestigd in kunstenaarsdorp Bergen (NH). De cursussen, clinics en camps vinden plaats op locatie en online.

Contactgegevens

Songwriterschool
Zijl 53
1862 HM Bergen NH
www.songwriterschool.nl
info@songwriterschool.nl
06 – 511616323
KvK 37086623

Peter van Vleuten

“Als je aan én van elkaar leert, wordt iedereen beter. Dat is voor mij de essentie van de Songwriterschool.”

Noordhollands Dagblad, 25 augustus 2020

Wat deelnemers zeggen:

“Een geweldige workshop gehad, nooit verwacht dat ik zo ver zou komen!”

“De vele tips die je deelde, je kennis van hoe liedjes werken, de theorie over harmonieën, achtergrondinfo en meer, maken dat ik superzin heb om nog meer liedjes te maken.”

“De workshop gaf mij de boost die er voor zorgde dat ik thuiskomend direct aan de slag ging.”

Meld je aan voor de Updates en ontvang GRATIS

het e-book The Songwriter Code!

Meld je NU aan voor de updates van Songwriterschool en ontvang het e-book The Songwriter Code helemaal GRATIS! Tien ‘beroepsgeheimen’ van songwriters waar je meteen wat aan hebt! En voortaan krijg je als eerste het nieuws, de aankondigingen en Early Bird-aanbiedingen in je mailbox. Vul je naam en e-mailadres hier onder in en The Songwriter Code komt jouw kant op!

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram

Scroll Up