Songs in the Park

Songwriting Summer Camp

Park Vijversburg, Tytsjerk, Fryslân – 17/18/19 juli 2024

 

WORKSHOPS • CO-WRITING • MASTERCLASS
MEET-UP • COACHING • CONCERT

logoboom

Drie inspirerende dagen
voor songwriters die willen groeien

Songs in the Park is een driedaags songwriting camp in het prachtige Park Vijversburg in Tytsjerk, dicht bij Leeuwarden. Rust, ruimte en natuur zorgen voor optimale omstandigheden om je creativiteit als songwriter de vrije loop te laten. Elke dag zijn er workshops en schrijfsessies, je krijgt een masterclass van een bekende songwriter en je ontmoet toffe andere liedjesmakers. Als afsluiting krijg je de kans (als je dat wilt) om jouw nieuwe song(s) aan het publiek te laten horen tijdens een concert in het amfitheater onder de bomen!

 

Workshops, masterclass,
co-writing sessies en coaching

Je werkt in schrijfteams en ervaart de kracht van co-writing: samen werken aan een song. Tijdens de schrijfsessies is er permanent coaching en begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Songwriting-professionals Henk Pool en Peter van Vleuten lopen de hele dag mee voor feedback en advies. En natuurlijk krijg je meerdere keren de gelegenheid om je vorderingen te laten horen aan de groep en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

OVER SONGS IN THE PARK

Data: wo 17, do 18 en vrijdag 19 juli 2024
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Deelname: NORMAAL € 649
EARLY BIRD TICKETS € 549 (geldt tot t/m vrijdag 21 juni)

Songs in the Park logo

Deelname is inclusief:

  • koffie/thee
  • 3x lunch
  • masterclass Stéphanie Struijk
  • workshops
  • lesmaterialen
  • coaching/begeleiding
  • toegang Park Vijversburg
  • deelnamecertificaat

Songs in the Park…
jouw ervaring rijker!

R

CO-WRITING

Steek de koppen bij elkaar in writing teams. Ervaar de inspiratieverdubbelaar!
R

LYRICS & MELODY

Scherp je skills met pakkende lyrics, catchy zanglijnen en onweerstaanbare hooks!
R

FEEDBACK

Krijg constructieve feedback van coaches en mede-deelnemers op je nieuwe songs!
stephanie

Masterclass met
Stéphanie Struijk

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhalen in liedjes. Je kent haar misschien nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. Ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. Haar nieuwe album heet ‘Dezelfde Zon’ en het is haar derde Nederlandstalige studioalbum.

Speciaal voor Songs in the Park komt Stephanie een masterclass geven over songwritingtechnieken, haar inspiratiebronnen en haar creatieproces. Dit wil je niet missen!

SLOTCONCERT

Songs in the Park wordt op vrijdagavond afgesloten met een concert in het amfitheater van Park Vijversburg. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om hun (nieuwe) songs te laten horen aan het publiek (niet verplicht). Licht en geluid worden verzorgd en de opbrengsten van de tickets gaan naar de gastvrije organisatie van Park Vijversburg.

logoboom

Dit zijn jouw coaches

Tijdens de drie dagen van Songs in the Park krijg je begeleiding en support van songwriting-docenten Henk Pool en Peter van Vleuten, die als coach en sparring partner met je meelopen.

Henk Pool

Henk Pool

Henk is docent Songwriting en Production bij ArtEZ University of the Arts. Hij leverde songs voor diverse multi-platinum en gouden platen in de USA en Europa en schreef voor o.a. Marco Borsato, Laura Pausini, Sir Cliff Richard, en Marie-Eve Janvier. Henk ontving diverse onderscheidingen en werkt regelmatig in Nashville.

Peter van Vleuten

Peter van Vleuten

Peter is singer-songwriter en oprichter/docent van de Songwriterschool. Hij schrijft behalve voor zichzelf ook regelmatig in opdracht van opkomende artiesten en leverde tekst en muziek voor tv-programma’s en theaterproducties. Peter is auteur van het handboek ‘Zo word je een songwriter’.


13 juni: gratis online meet-up

Misschien heb je nog vragen voordat je je definitief aanmeldt. Dat kan! Op donderdag 13 juni om 19:30 uur hebben we een online meet-up via Zoom waar je meer info kunt krijgen en zelfs al kennis kunt maken met je mede-deelnemers. Je docenten/coaches Henk Pool en Peter van Vleuten zijn uiteraard aanwezig om je vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld:

– Heb ik genoeg ervaring om mee te kunnen doen?
– Maakt het uit in welk genre ik liedjes schrijf?
– Ik ben vegetariër. Houdt de catering daar rekening mee?
– Hebben jullie tips voor een leuk hotel of B&B?
– Is het verplicht dat ik meedoe aan het afsluitende mini-concert?

Op al dit soort vragen geven we je op donderdag 13 juni antwoord. Wil je erbij zijn? Mail dan even naar songsinthepark@songwriterschool.nl en je ontvangt de Zoom-link.


 

Park Vijversburg:
verborgen parel van Fryslân

Park Vijversburg is een van de verborgen parels van Fryslân en ligt vlak bij Leeuwarden, in Tytsjerk. Toch waan je je ver van de stad in het park van ruim 30 hectare vol kunst, cultuur en avontuur.

Het historische deel van het park is voor het grootste deel aangelegd in de 19e eeuw. Je kan er wandelen over de vele slingerpaadjes en genieten van Villa Vijversburg, de grot, kluizenaarshut, oranjerie met een cactusverzameling, volière en de collectie beeldende kunst. Een prachtig landgoed, waar de inspiratie zich vanzelf aandient.

Tijdens Songs in the Park kan je overal mooie plekken vinden om liedjes te schrijven: aan de rand van een vijver, op een zonnige open plek of in een van de bijgebouwen in het park.

Meer over Park Vijversburg >

TIPS

Songs in the Park logo

BEN JE KLAAR VOOR DIT UNIEKE
SONGWRITING SUMMER CAMP?

GEEF JE DAN NU OP VOOR
SONGS IN THE PARK!

17, 18 en 19 juli 2024
Deelname € 549 (EARLY BIRD T/M 21 JUNI)
Regular € 649

Songs in the Park is een initiatief van:

logo artica transparant 2logo sws bw 1 03 2 zwart

 
songsinthepark@songwriterschool.nl | 06-51161323 of 06 053183001
Privacybeleid | Algemene Voorwaarden