Songs in the Park

Songwriting Summer Camp

Park Vijversburg, Tytsjerk, Fryslân – 17/18/19 juli 2024

 

WORKSHOPS • CO-WRITING • MASTERCLASS
MEET-UP • COACHING • CONCERT

logoboom

Drie inspirerende dagen
voor songwriters die willen groeien

Songs in the Park is een driedaags songwriting camp in het prachtige Park Vijversburg in Tytsjerk, dicht bij Leeuwarden. Rust, ruimte en natuur zorgen voor optimale omstandigheden om je creativiteit als songwriter de vrije loop te laten. Elke dag zijn er workshops en schrijfsessies, je krijgt een masterclass van een bekende songwriter en je ontmoet toffe andere liedjesmakers. Als afsluiting krijg je de kans (als je dat wilt) om jouw nieuwe song(s) aan het publiek te laten horen tijdens een concert in het amfitheater onder de bomen!

 

Workshops, masterclass,
co-writing sessies en coaching

Je werkt in schrijfteams en ervaart de kracht van co-writing: samen werken aan een song. Tijdens de schrijfsessies is er permanent coaching en begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Songwriting-professionals Henk Pool en Peter van Vleuten lopen de hele dag mee voor feedback en advies. En natuurlijk krijg je meerdere keren de gelegenheid om je vorderingen te laten horen aan de groep en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

OVER SONGS IN THE PARK

Data: wo 17, do 18 en vrijdag 19 juli 2024
Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Sorry 2

Deelname is inclusief:

  • koffie/thee
  • 3x lunch
  • masterclass Stéphanie Struijk
  • workshops
  • lesmaterialen
  • coaching/begeleiding
  • toegang Park Vijversburg
  • deelnamecertificaat

Songs in the Park…
jouw ervaring rijker!

R

CO-WRITING

Steek de koppen bij elkaar in writing teams. Ervaar de inspiratieverdubbelaar!
R

LYRICS & MELODY

Scherp je skills met pakkende lyrics, catchy zanglijnen en onweerstaanbare hooks!
R

FEEDBACK

Krijg constructieve feedback van coaches en mede-deelnemers op je nieuwe songs!

SLOTCONCERT

Songs in the Park wordt op vrijdagavond afgesloten met een concert in het amfitheater van Park Vijversburg. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om hun (nieuwe) songs te laten horen aan het publiek (niet verplicht). Licht en geluid worden verzorgd en de opbrengsten van de tickets gaan naar de gastvrije organisatie van Park Vijversburg.

logoboom

Dit zijn jouw coaches

Tijdens de drie dagen van Songs in the Park krijg je begeleiding en support van songwriting-docenten Henk Pool en Peter van Vleuten, die als coach en sparring partner met je meelopen.

Henk Pool

Henk Pool

Henk is docent Songwriting en Production bij ArtEZ University of the Arts. Hij leverde songs voor diverse multi-platinum en gouden platen in de USA en Europa en schreef voor o.a. Marco Borsato, Laura Pausini, Sir Cliff Richard, en Marie-Eve Janvier. Henk ontving diverse onderscheidingen en werkt regelmatig in Nashville.

Peter van Vleuten

Peter van Vleuten

Peter is singer-songwriter en oprichter/docent van de Songwriterschool. Hij schrijft behalve voor zichzelf ook regelmatig in opdracht van opkomende artiesten en leverde tekst en muziek voor tv-programma’s en theaterproducties. Peter is auteur van het handboek ‘Zo word je een songwriter’.

Park Vijversburg:
verborgen parel van Fryslân

Park Vijversburg is een van de verborgen parels van Fryslân en ligt vlak bij Leeuwarden, in Tytsjerk. Toch waan je je ver van de stad in het park van ruim 30 hectare vol kunst, cultuur en avontuur.

Het historische deel van het park is voor het grootste deel aangelegd in de 19e eeuw. Je kan er wandelen over de vele slingerpaadjes en genieten van Villa Vijversburg, de grot, kluizenaarshut, oranjerie met een cactusverzameling, volière en de collectie beeldende kunst. Een prachtig landgoed, waar de inspiratie zich vanzelf aandient.

Tijdens Songs in the Park kan je overal mooie plekken vinden om liedjes te schrijven: aan de rand van een vijver, op een zonnige open plek of in een van de bijgebouwen in het park.

Meer over Park Vijversburg >

TIPS

Songs in the Park is een initiatief van:

logo artica transparant 2logo sws bw 1 03 2 zwart

 
songsinthepark@songwriterschool.nl | 06-51161323 of 06 053183001
Privacybeleid | Algemene Voorwaarden