fbpx

SONGSMITH SERIES

Clinics met bekende songwriters

26 mei: Yori Swart

(foto: Bart Heemskerk)

SONGSMITH SERIES:

Bekende songwriters delen
hun vakkennis met jou!

Learn from the best!

Als aanvulling op het cursusprogramma kun je deelnemen aan diverse clinics. in de clinics van de Songsmith Series maak je rechtstreeks kennis met de werkwijze en ideeën van succesvolle songwriters uit Nederland en daarbuiten.

Elke aflevering van de Songsmith Series is een unieke online sessie waarin bekende liedjesmakers jou live vertellen over hun kijk op songwriting. Je krijgt de gelegenheid om ze persoonlijk vragen te stellen: Wat inspireert hun? Hoe gaan ze te werk? Werken ze solo of met anderen? Wat zijn hun favoriete liedjes en wie hun favoriete liedjesschrijvers? En wat is de belangrijkste ervaring die ze willen meegeven?

Je krijgt waardevolle info en inzichten uit de eerste hand, waarmee je je eigen skills en talent kunt voeden!

Binnenkort te gast:

 

Yori Swart

Foto: Bart Heemskerk

 

Woensdag 26 mei 2021
20:00 – 21:30 uur
Via Zoom

Tickets normaal € 20
Early Bird tickets € 15 (op = op!)

Singer-songwriter en gitariste Yori Swart studeerde in 2011 af aan het Conservatorium van Amsterdam. Nog tijdens haar opleiding won ze met haar band diverse prijzen: de Sena Performers PopNL Award, de Amsterdamse Popprijs en NH Pop Live. Aan die lijst voegde ze in 2011 ook de Grote Prijs van Nederland toe in de categorie singer-songwriter.

Daarna volgden de albums Yori en Weigh In, Weigh Out. Met haar band deed ze clubtoernees en maakte deel uit van Ladies of the Lowlands samen met Cato van Dijck, Kris Berry, Celine Cairo, Qeaux Qeaux Jones, Fridolijn van Pol en Sofie Le Titre.

Golden Ticket

Yori begon daarna een masteropleiding op het conservatorium en reisde naar de VS, waar ze naast het componeren voor haar nieuwe album ook begon te schrijven voor anderen. Daar maakte ze ook haar nieuwe EP Golden Ticket met o.a. Lori Lieberman en Freebo.

Terwijl ze zich meer en meer ontwikkelde als (co-)songwriter kregen ook haar talenten als zangeres en gitariste nog meer ruimte en ze werd gevraagd om op tour te gaan met Ilse DeLange.

Inmiddels is Yori Swart een van de meest opvallende artiesten in Nederland geworden door haar sterke combinatie van uitstekende vocalen, origineel gitaarwerk en begenadigd songwriterstalent.

Op woensdag 26 mei vertelt Yori live via Zoom meer over haar muziek, haar tekstuele benadering, haar werkwijze en inspiratie. Aanvang 20:00 uur.

Tickets normaal € 20
Early Bird tickets € 15 (op = op!)

Kaarten bestel je hier.

 

Eerder te gast:

 

Maaike Ouboter, Bertolf, Ed Struijlaart

Maaike Ouboter Bertolf Ed Struijlaart

 

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram

Scroll Up