SONGSMITH SERIES

Expert classes met bekende songwriters

18 november: Ed Struijlaart!

RESERVEER JE TICKET

SONGSMITH SERIES:

Bekende songwriters delen
hun vakkennis met jou!

Learn from the best!

Als aanvulling op het cursusprogramma kun je bij de Songwriterschool rechtstreeks kennismaken met de werkwijze en ideeën van succesvolle songwriters uit Nederland en daarbuiten.

Elke aflevering van de Songsmith Series is een unieke online sessie waarin bekende liedjesmakers jou live vertellen over hun kijk op songwriting. Je krijgt de gelegenheid om ze persoonlijk vragen te stellen: Wat inspireert hun? Hoe gaan ze te werk? Werken ze solo of met anderen? Wat zijn hun favoriete liedjes en wie hun favoriete liedjesschrijvers? En wat is de belangrijkste ervaring die ze willen meegeven?

Je krijgt waardevolle info en inzichten uit de eerste hand, waarmee je je eigen skills en talent kunt voeden!

Binnenkort te gast:

 

Ed Struijlaart

Woensdag 18 november 20:00 – 21:30 uur
Via Zoom

Ed Struijlaart

Foto: Rutger van der Bent

Ed Struijlaart (1979) verbrandt in 2010 al zijn schepen en besluit volledig voor de muziek te gaan. Geen reguliere negen tot vijf baan meer, maar de dood of de gladiolen. Alles moet wijken voor zijn gitaar en de muziek. Ed krijgt van 3FM het stempel Serious Talent, wordt genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma van BLØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door.

In 2016 brengt Ed een aantal losse singles uit. Tricks Up My Sleeve en Like December worden beiden NPO Radio 2 Topsong en Made of Stars, een duet met Lisa Lois, wordt Moet je Horen plaat op 100% NL.

Daarnaast is hij actief als songwriter voor anderen. Zo schreef hij samen met Peter Slager, bassist bij BLØF, de titeltrack voor dé bioscoophit van 2017 Weg Van Jou en alle muziek voor de musical SOOF. Begin 2018 brengt Ed “Make It On Your Own” uit. Deze haalt de playlist van Radio 1, 2 en 5 en is inmiddels meer dan 2 miljoen keer gestreamd op Spotify. In het najaar van 2018 gaat Struijlaart voor het eerst de theaters in met de voorstelling “Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran”. De single “Guitar” wordt NPO Radio2 Topsong en Ed mag o.a. aanschuiven bij RTL Late Night om te vertellen over de tour en zijn gitaarhelden.

In augustus 2020 verscheen zijn nieuwste single, “Voor Jou”, geschreven met Paskal Jakobsen van BLØF.

www.edstruijlaart.nl


Datum en tijd:
woensdag 18 november 2020 van 20:00 – 21:30 uur
Start voorverkoop 21 oktober

Deelname:
€35
(incl. reserveringskosten)
Early Bird tickets €30 (t/m 1 november, incl. reserveringskosten)

“Een gitaar kan bij mij ineens een idee oproepen dat soms al lang in mijn hoofd zat. Uit die ingeving ontstaat bij mij alles, zowel tekst als muziek, hoor ik klanken en ontstaat het verhaal.” – Ed Struijlaart

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram

Scroll Up