fbpx

SONGSMITH SERIES

Expert classes met bekende songwriters

27 januari: Bertolf Lentink

SONGSMITH SERIES:

Bekende songwriters delen
hun vakkennis met jou!

Learn from the best!

Als aanvulling op het cursusprogramma kun je bij de Songwriterschool rechtstreeks kennismaken met de werkwijze en ideeën van succesvolle songwriters uit Nederland en daarbuiten.

Elke aflevering van de Songsmith Series is een unieke online sessie waarin bekende liedjesmakers jou live vertellen over hun kijk op songwriting. Je krijgt de gelegenheid om ze persoonlijk vragen te stellen: Wat inspireert hun? Hoe gaan ze te werk? Werken ze solo of met anderen? Wat zijn hun favoriete liedjes en wie hun favoriete liedjesschrijvers? En wat is de belangrijkste ervaring die ze willen meegeven?

Je krijgt waardevolle info en inzichten uit de eerste hand, waarmee je je eigen skills en talent kunt voeden!

Binnenkort te gast:

 

Bertolf

Woensdag 27 januari 2021
20:00 – 21:30 uur
Via Zoom

Tickets normaal € 20
Early Bird tickets (op=op) € 15

RESERVEER NU

Op woensdag 27 januari geeft Bertolf Lentink een online guest clinic en vertelt over zijn inspiratie, songtechnieken en nog veel meer. Kaarten bestel je hier.

Wie z’n oren open heeft voor goede muziek, fraaie zang en sterke songs kan onmogelijk multi-instrumentalist en songwriter pur sang Bertolf hebben gemist. In de afgelopen jaren heeft hij op ontelbare manieren van zich doen spreken. Bijvoorbeeld als bandlid van Ilse DeLange, met wie hij tourde en onder andere optrad in Heineken Music Hall, Pinkpop en Gelredome.

Solo brak hij door in 2009 als Serious Talent bij 3FM, ontving het jaar erop de Zilveren Harp en werd genomineerd voor een Edison. Achtereen volgden zijn albums For Life, Snakes & Ladders, Bertolf, Harde Noten (met Kasper van Kooten), First & Then en z’n meest recente, Big Shadows of Small Things.

Verder ken je Bertolf zeker als bandlid van Her Majesty, die een theaterprogramma bracht als muzikale ode aan Crosby Stills Nash & Young en het iconische album Deja Vu.

Naast het schrijven van zijn eigen materiaal, schrijft Bertolf ook voor en met anderen. Zo schreef hij de single Other Side of Me voor Roel van Velzen, Won’t You Let Me Have My Way With You met Miss Montreal, Till I Find Someone en Take You Home met The BlueBirds en titelsong Alles Kan voor de Kruimeltje-film met Rob Dekay. Ook was hij betrokken bij Lorrainville en deed hij studiowerk voor onder andere Henny Vrienten, Douwe Bob, Paul de Munnik, Niels Geusebroek, Freek de Jonge en Rob Dekay.

www.bertolf.nl

 

Eerder te gast:

 

Ed StruijlaartEd Struijlaart

Woensdag 18 november 2020
Via Zoom

Foto: Rutger van der Bent

www.edstruijlaart.nl

 

 

 

 

“Een gitaar kan bij mij ineens een idee oproepen dat soms al lang in mijn hoofd zat. Uit die ingeving ontstaat bij mij alles, zowel tekst als muziek, hoor ik klanken en ontstaat het verhaal.” – Ed Struijlaart

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram

Scroll Up