Songwriting masterclass

STÉPHANIE STRUIJK

24 JULI verplaatst naar 14 augustus

 

Songwriting masterclass: learn from the best!

Als aanvulling op het cursusprogramma kun je deelnemen aan songwriting masterclasses. In een songwriting masterclass maak je rechtstreeks kennis met de werkwijze en ideeën van succesvolle singer-songwriters uit Nederland en daarbuiten.

Elke songwriting masterclass is een unieke online sessie waarin bekende liedjesmakers jou live vertellen over hun kijk op songwriting. Je krijgt de gelegenheid om ze persoonlijk vragen te stellen: Wat inspireert hun? Hoe gaan ze te werk? Schrijven ze alleen of met anderen? Wat zijn hun favoriete liedjes en wie hun favoriete liedjesschrijvers? En wat is het belangrijkste advies die ze willen meegeven?

Je krijgt waardevolle info en inzichten uit de eerste hand, waarmee je je eigen songwriting skills en talent voedt. En je mag live vragen stellen!

 

Maandag 14 augustus 2023:

STÉPHANIE STRUIJK

Promofoto zww

20:00 – 21:30 uur
Via Zoom

Tickets € 22,50

Stéphanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond.

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stéphanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. De zin “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” uit ‘Bijna thuis’ is kenmerkend voor haar troubadoursleven.

Na haar laatste release ‘Fijn zo’ ligt er weer een nieuw album met Nederlandstalige liedjes klaar waar ze komend seizoen de theaters mee ingaat. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Wil je live horen wat Stéphanie jou kan leren over liedjes schrijven? Wil je met haar in gesprek over haar aanpak en waar ze haar inspiratie vindt? Dan is deze masterclass niet te missen!

Maandag 14 augustus 2023
Start 20:00 uur
Via Zoom
Tickets € 22,50

 

Eerder te gast:

 

Ed Struijlaart

Ed Struijlaart

Bertolf

Bertolf

Maaike Ouboter

Maaike Ouboter

Yori Swart

YORI

Martyn Joseph

Martyn Joseph

Susan Cattaneo

Susan Cattaneo

Jan Rot

Jan Rot

Paul de Munnik

Paul de Munnik

Ruben Hein

Ruben Hein

Lori Lieberman

Lori Lieberman

“Erg inspirerende clinic met Bertolf!
Lekker upbeat, goede selectie van vragen en humor.”

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram