SONGSMITH SERIES

Clinics met succesvolle songwriters

 

11 november: PAUL DE MUNNIK

 

Learn from the best!

Als aanvulling op het cursusprogramma kun je deelnemen aan diverse clinics. In de clinics van de Songsmith Series maak je rechtstreeks kennis met de werkwijze en ideeën van succesvolle songwriters uit Nederland en daarbuiten.

Elke aflevering van de Songsmith Series is een unieke online sessie waarin bekende liedjesmakers jou live vertellen over hun kijk op songwriting. Je krijgt de gelegenheid om ze persoonlijk vragen te stellen: Wat inspireert hun? Hoe gaan ze te werk? Werken ze solo of met anderen? Wat zijn hun favoriete liedjes en wie hun favoriete liedjesschrijvers? En wat is de belangrijkste ervaring die ze willen meegeven?

Je krijgt waardevolle info en inzichten uit de eerste hand, waarmee je je eigen skills en talent voedt. En je mag live vragen stellen!

 

Donderdag 11 november 2021:

 

PAUL DE MUNNIK

Foto: Bob Bronshoff

20:00 – 21:30 uur
Via Zoom

Tickets normaal € 20
Early Bird tickets € 15 (uitverkocht)
(incl. ticket fee)

Paul de Munnik is terug van nooit weggeweest. Al bracht hij in 2018 zijn laatste soloalbum uit, momenteel is hij (weer) succesvol met o.a. de hit ‘Als Ik Je Weer Zie’ samen met Typhoon, Maan en Thomas Acda. Maakt hij onderdeel uit van de gelegenheids’band’ The Streamers, trad hij op bij Vrienden Van Amstel online en is hij te horen op het nieuwe #1 album van Snelle.

Het kan lastig zijn om Paul de Munnik als componist en tekstdichter muzikaal te duiden, omdat hij in het nog behoorlijk onontgonnen muzikale niemandsland tussen Newman en Brel opereert. Echter, de plek die hij voor zichzelf afbakent wordt steeds duidelijker en met zijn nieuwe album ‘III’ markeert hij definitief zijn grond.

Acda en de Munnik
Paul de Munnik zal altijd onlosmakelijk verbonden zijn aan het duo Acda en De Munnik, maar heeft altijd al veel meer gedaan. Van shows met Kees Prins en JP den Tex (liedjesprogramma ‘Op Weg Naar Huis’) of Fernando Lameirinhas en Riet Muylaert (het door Jacques Brel geïnspireerde ‘Brellando’) tot muziektheaterproducties (‘Amandla! Mandela’) en uiteraard solowerk.

Hertaler
Behalve de songs van eigen hand is Paul ook een vaardige ‘hertaler’, die zich met succes waagde aan Nederlandstalige versies van iconische songs van bijvoorbeeld Aznavour (Gister Nog – Hier Encore), Sinatra (Goed Jaar – It Was A Very Good Year) en Joni Mitchell (Een Vat Van Jou – A Case of You).

Bij de Songwriterschool komt Paul de Munnik op 11 november een uur lang vertellen over zijn kijk op het vak van liedjesschrijver, zijn inspiratie en ervaring. En zoals altijd kun je live vragen stellen.

Donderdag 11 november
Aanvang 20:00 uur
Via Zoom

Tickets € 20*
Early Bird tickets € 15* (UITVERKOCHT)
(*incl. ticket fee en btw)

 

Eerder te gast:

 

Jan Rot, Susan Cattaneo, Yori Swart, Maaike Ouboter, Bertolf, Ed Struijlaart

 Susan Cattaneo Maaike Ouboter Bertolf Ed Struijlaart 

 

“Erg inspirerende clinic met Bertolf!
Lekker upbeat, goede selectie van vragen en humor.”

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram