HOME RECORDING

Leer professionele opnames maken
in je eigen thuisstudio

 

Thuis professioneel opnemen?

De Songwriterschool helpt je verder!

Sinds de intrede van de DAW (Digital Audio Workstation) is er ontzettend veel mogelijk om zelf thuis uitstekende opnames te maken van je eigen songs. Met een gewone computer of laptop én een geschikt programma kun je al aan de slag. Uiteraard zijn er ongelofelijk veel keuzes en je kunt het zo geavanceerd maken als je zelf wilt. Maar gelukkig is er heel veel betaalbare en uitstekende soft- en hardware op de markt.

Jouw liedjes verdienen een goede opname. Bovendien helpt een uitgewerkte demo ook om je eigen songs goed te beoordelen. Wat jij in je hoofd hebt, is dan ook voor anderen te horen. Maar wat voor microfoon heb je nodig? En wat is het beste programma? Hoe neem je zang goed op? Welke effecten kun je gebruiken?

De Songwriterschool helpt je op weg om goede thuisopnames te maken met betaalbare apparatuur. Hiervoor werken we samen met specialisten die alle ins & outs kennen en hun ervaring met jou delen. We organiseren regelmatig clinics en informatiesessies met producers en engineers om je skills te helpen verbeteren.

Telefoon

+31 6 51161323

Instagram